top of page

Hindistan cevizi KÜP nargile kömürü

Aktualisiert: 8. Juni 2022

Klasik üretim odun kömürü Almanya'da hala en çok aranan ve kullanışlı türdür.Aslında bir adım daha ileri gitmiş ve odun kömürü üretimi için artık ağaç kesilmesine gerek kalmamıştır. Endonezya'da yapılan bir tür kömür var, bunu yapmak için tek bir ağaç kesilmez. Bu kömürler, Endonezyalıların hayat ağacı dediği hindistancevizi kabuklarından yapılır.

Küp şeklinde bir yapıya sahiptir, bu nedenle depolama sırasında aralarında boşluk olmadığı için az yer kaplar. %100 doğa dostu bu ürünlerin yaygınlaşmasıyla birlikte ızgarada hazırlanan yemeklerin daha sağlıklı hale gelmeye başladığı söylenebilir. Bu ürünün temel özellikleri: Kimyasal içermez, tozsuz, dumansız ve külsüzdür. Sanki bir elektrik direnciymiş gibi hep aynı sıcaklıkta yanar, yemek kalori değerini koruduğu için yanmaz. Kanserojen etkisi yoktur, ağaç kesilmesi gerekmediği için çevre dostu ekolojik bir üründür.

Kalorisi yüksek: Minimum kalorifik değer 7701 Kcal/kg'dır. Düşük uçuculuk: Düşük uçuculuğu sayesinde en uzun yanma süresine sahiptir,

Yüksek karbon içeriği

Kül miktarı orijinal ağırlığın %5'idir,

%100 doğal malzemeden üretilmiştir,

Duman veya kurum yapmaz

Kokusuz, kıvılcım çıkarmayan.



 


 

Hindistan Cevizi Kabuğu Kömürü Nedir?

Hindistan cevizi kabuğu kömürü, oksijen olmadan eksik bir yanma koşulunda üretilir. Ana bileşeni olan karbon, yanıcı özelliğini belirler. Ayrıca kokusuz ve dumansızdır. Yüksek ısı değerine, düşük kül atığına (<%4) sahiptir. Şimdi, giderek daha fazla restoran ve sivil hindistan cevizi kabuğu kömürü depolayacak. Çünkü kullanımı, taşınması ve saklanması kolaydır.


Hindistan Cevizi Kabuğu Kömürü Güvenli mi?

İyi özellikleri nedeniyle hindistan cevizi kabuğu kömürü tarımda, endüstride ve yaşamda yaygın olarak kullanılmaktadır. İlk olarak, kükürt ve zehirli gaz emisyonu yoktur. Yemek pişirmede kullanmak güvenlidir. İkincisi, kalorifik değeri son derece yüksektir, bu da günlük yaşamda veya endüstrilerde dizel veya diğer yakıtlara iyi bir alternatiftir. Üçüncüsü, zengin deliklere sahiptir. Tarımda kullanılabilir.


Hindistan Cevizi Kabuğu Kömürünü Nasıl Kullanıyorsunuz?

• Mangal kömürü

• Restoran ve gıda endüstrilerinde kullanılan yakıt olarak

• Tarım endüstrisinde ağır metal emilimi

• İnşaat tuğlaları yapmak için hammadde

• Çelik sanayinde, demir fabrikasında ve seramik sanayinde yakıt olarak kullanılır.

• Aktif kömüre bastırılmış (ilgili yeniden işleme ekipmanı tedarik etmiyoruz)

• Nargile/nargile kömürü


Sonuç olarak, hindistan cevizi kabuğu kömürü yüksek ısıl değere sahip bir ısı kaynağıdır. Bulduğunuzda odun kömürü yapım ekipmanları kaliteli odun kömürü yapmak, Beston hindistan cevizi kabuğu kömürü en iyi seçimdir. Detayını hemen almak için bizimle iletişime geçin!

5 Ansichten0 Kommentare
bottom of page